Dezerty
- Tiramisuby yogibearSUROVINY NA 8 PORCÍ 500g mascarpone 200g smetana ke šlehání (malá modrá) 1 balení piškotů (ideálně cukrářské) 100g cukru 6 vajec 6x espresso (případně decaf) amaretto (případně brandy nebo rum) kakao POSTUP PŘÍPRAVY 1- Rozdělte žloutky od bílků 2- Mixérem našlehejte smetanu do pěny 3- Mixérem našlehejte sníh z bílků 4- Ke žloutkům přisypejte cukr, přikypněte… Read more: Tiramisu
- Skořicové lineckéby yogibearSUROVINY NA 40 KUSŮ CUKROVÍ 500g hladká mouka 250g másla 100g cukru moučka 3 žloutky 2 čajové lžičky skořice 1/2 čajové lžičky mletého zázvoru 1/4 čajové lžičky muškátového oříšku 1 jahodová marmeláda POSTUP 1- V hrnci rozpusťte máslo, sundejte z plotny a vmíchejte cukr, žloutky a koření. 2- Ve velké míse odměřte mouku, zalejte máslovou… Read more: Skořicové linecké
- Banana Cheesecakeby yogibearSUROVINY 2 přezrálé banány 1 balení sušenek Lotus (250g) 3 balení sýra žervé (240g) 150ml mléka 80g másla 10g kukuřičného škrobu 2 žloutky 3 plátky želatiny kakao POSTUP 1- Sušenky rozdrťte (např. mixérem s nástavcem na ledovou tříšť nebo ve velké míse pomocí šťouchadla na brambory). 2- V hrnci na mírném ohni rozpusťte 80g másla,… Read more: Banana Cheesecake
- Ovesná kaše s arašídovým máslemby yogibearSUROVINY NA 1 PORCI 4 lžíce ovesných vloček, 2 lžíce arašídového másla 1 lžíce medu PŘÍPRAVA 1- Vločky zalejte horkou vodou tak aby byly téměř pod hladinou a nechte odstát. 2- Mezitím v malém hrnci na mírném ohni zahřejte arašídové máslo, které rychle míchejte vařečkou. 3- Když se máslo začne rozpouštět, sundejte hrnec z plotny… Read more: Ovesná kaše s arašídovým máslem