Jihoamerická kuchyně
- Chilli con carneby bubabearSUROVINY NA 8 PORCÍ 2 cibule 2 červené papriky půl palice česneku 1 kilo ml. hovězí 2 x 400g konzerva krájených/drcených rajčat 100-140g rajčatového protlaku 350g červené/kidney fazole (přes noc namočené, váha v suchém stavu) 2 lžíce sladké mleté papriky 3-4 lžíce římský kmín 1 lžička až lžíce sušených jalapeño papriček nebo chilli prášku dle… Read more: Chilli con carne
- Quesadilla se salsouby yogibearSUROVINY NA 4 PORCE HOVĚZÍ QUESADILLA: 6 Velkých tortil 400g Cheddaru 400g Hovězího masa mletého 1 Červená paprika 1 Cibule 70g Rajčatového protlaku’ 1/2 svazku koriandru Koření (římský kmín, paprika, oregano, práškový česnek) SALSA PICO DE GALLO: 2 Rajčata 1 Cibule 1 Limeta 1 Chilli paprička (zelená) 1/2 svazku koriandru POSTUP NÁPLŇ: 1- Nakrájejte na… Read more: Quesadilla se salsou
- Guacamole s bagetouby yogibearSUROVINY NA 2 PORCE 2 Avokáda 2 Limety 1 Rajče 1 Chilli paprička 1 Svazek koriandru 1/2 Cibule 1 Stroužek česneku 1 Bageta POSTUP 1- Avokáda nařízněte k pecce uprostřed, otevřete, odpeckujte a lžící vydlabejte do větší mísy. Dužinu avokád rozmačkejte vidličkou na hrudkovitou kaši. 2- V ručním odšťavňovači vymačkejte šťávu z obou limet a… Read more: Guacamole s bagetou