Západní kuchyně
- Bubikovy boloněby bubabearSUROVINY NA 8 PORCÍ 500 g mleté hovězí 1-2 větší mrkve (cca 250g) 2-3 řapíky celeru (cca 1 sklenička nakrájeného) 2 plechovky drcených san marzano (!) rajčat 150 g slanina 1 cibule 200 ml červeného vína 150 ml mléka 1/2 lžičky ml. muškátový oříšek 1/2 lžičky sůl pepř POSTUP: 1- Mrkev nastrouhejte najemno, celer a… Read more: Bubikovy boloně
- Toad in the Hole s brown sauceby yogibearSUROVINY NA 2 PORCE 4 světlé klobásy 120g hladké mouky 150ml mléka 3 vejce 1 červená cibule 100g másla rozmarýn 1/2 hovězího bujónu třtinový cukr Worchester POSTUP PŘÍPRAVA A YORKSHIRSKÝ PUDINK: 1- Do pekáče umístěte klobásy, rozmarýn a přelejte je velkorysou dávkou oleje, 2- Dejte pekáč do trouby při 220°C na 20 minut, a zatímco… Read more: Toad in the Hole s brown sauce