Asijská kuchyně

  • Gyoza
    SUROVINY NA 4 PORCE 500g mletého vepřového masa 300g salátu 2 balení těsta na knedlíčky (zmrazené) 3-4 Jarní cibulky Pažitka 6 Stroužků Česneku Kousek zázvoru OMÁČKA K NAMÁČENÍ Sojová omáčka Rýžový ocet Chilli vločky POSTUP NÁPLŇ 1- Dejte 30 minut předem rozmrazit těsto na knedlíčky (seženete v mrazáku v asijských potravinách). 2- Jarní cibulku, pažitku… Read more: Gyoza
  • Jednoduché japonské kari
    SUROVINY NA 4 PORCE 2 Brambory 2 Mrkve 2 Cibule 2 Jarní cibulky Kousek zázvoru 400g Kuřecích prsou 1 Jablko červené 1 Kuřecí bujón 1/2 balení směsi Golden Curry Nakládaná zelenina POSTUP 1- Nakrájejte Brambory a Mrkev na větší kusy a hoďte je s trochou oleje do wok pánve nebo většího hrnce. 2- Začnete krájet… Read more: Jednoduché japonské kari